James Suckling schreibt zum Chateau La Vieille Cure 2020 Fronsac Folgendes:
Structured, refined and polished. Medium-bodied with firm, racy tannins and a persistent finish. Nicely crafted young red.
Das meint die Vinous-Mannschaft um Antonio Galloni zum Chateau La Vieille Cure:
The 2020 La Vieille Cure offers plenty of black fruit intermingling with dark chocolate and leathery notes on the nose. The palate is medium-bodied with crunchy black fruit, mint and a touch of menthol toward the high-toned finish that will need to calm down during élevage. Maybe this Fronsac is trying a little too hard?
Vom Falstaff-Magazin mit 90-92 Punkten bewertet
Tiefdunkles Rubingranat, opaker Kern, violette Reflexe, zarte Randaufhellung. Feiner Edelholztouch, schwarze Kirschen, feine Nuancen von Waldbeeren, kandierte Or- angenzesten unterlegt. Saftig, zart nach Pflaumen, integrierte Tannine, mineralisch, zart salziger Nachhall.