Gran Enemigo El Cepillo 2012 85€
Gran Enemigo El Cepillo 2012

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Gran Enemigo El Cepillo 2012

Art.Nr.:
22081702
2-5 Werktage 2-5 Werktage  (Ausland abweichend)
Inhalt in Liter:
0.75
Ursprungsland:
Argentinien
Parker Punkte:
96
Alkoholgehalt in Vol.%:
14.0
Allergene:
enthält Sulfite
Herstelleradresse / Inverkehrbringer:
Bodegas Aleanna
85,00 EUR
113,33 EUR pro l

113,33 EUR pro l

inkl. 19% MwSt. zzgl. Versand

Kunden, welche diesen Artikel bestellten, haben auch folgende Artikel gekauft:

Othello Napa Valley red 2016 Othello Wine Cellar
94
 


James Suckling beschreibt den Othello 2015 noch wie folgt: 

This is best Othello I have had. Real earth. mushroom and dark-fruit character. Full body. melted tannins and a clean finish. Dialed in the fresh finish. Drink or hold.


Info:
Es wird also spannend sein zu sehen. ob der Othello 2016 dem 2015er Othello den Rang als bisher besten Jahrgang streitig machen kann.

Zur Zeit liegen uns noch keine Internationalen Bewertungen vor. Der Jahrgang 2016 als solcher hat auf jeden Fall riesen grosses Potenzial und reiht sich in eine wahre Serie an fantastischen Jahrgängen ein. Viele ziehen Vergleiche zum jetzt schon legendären Jahrgang 2013 mit einer etwas weicheren und zugänglicheren Tanninstruktur.

 
Nicht käuflich
Flaschenfoto Caymus Vineyards Napa Valley Zinfandel 2018



Obwohl Caymus am besten für Cabernet Sauvignon bekannt ist, produzieren wir auch eine kleine Menge Zinfandel, ein Favorit des verstorbenen Caymus-Mitbegründers Charlie Wagner Sr.

Es ist eine Rebsorte, die hier im Napa Valley erstaunliche und vollmundige Weine hervorbringen kann. Die Caymus Napa Valley Version des Zinfandel eignet sich perfekt für reichhaltige Speisen und herzhaften Käse. Der unkomplizierte Stil des Weins wird aber auch ganz easy zu Pizza und BBQ genossen, versuchen auch Sie einmal diesen herrlich süffigen Zin zu Ihrem Steak, Sie werden es mit Sicherheit nicht bereuen.



 
49,00 EUR
65,33 EUR pro l
Chateau d Armailhac 2016 Paulliac für nur 64.50€ je Fl.
93
95
92-95
93
 
Informationen:
Die Blend für den Chateau d Armailhac 2016 besteht aus 62% Cabernet Sauvignon 28% Merlot 8% Cabernet Franc und 2% Petit Verdot. Die Lese fand im Zeitraum zwischen dem 26. September und dem 14. Oktober statt.

 
93 Punkte vom Vinous-Team für den d´Armailhac 2016Neal Martin im Januar 2019:

The 2016 d’Armailhac. which was bottled in May 2018. has an elegant bouquet that unfolds in the glass. offering blackberries. briar and a touch of cedar and mint. The palate is medium-bodied with dense tannin. grippy in the mouth. and quite voluminous. with perhaps more density on the solid. almost broad-shouldered finish compared to the Clerc-Milon. This fulfills all my expectations from my barrel tasting and is quite simply one of the best d’Armailhac wines ever made.

 
93 Punkte vom Wine Advocate für den Chateau d Armailhac 2016 PauillacLisa Perrotti Brown im November 2018:

Deep garnet-purple colored. the 2016 D'Armailhac opens with gregarious crème de cassis. blackberry pie and mulberries scents with hints of chocolate box. roses and charcoal with a waft of dried sage. Medium-bodied. the palate has a rock-solid frame of firm. grainy tannins and wonderful freshness. finishing long and earthy. INFO:  In der Historie des Wine Advocate gab es bis dahin noch nie einen besseren Chateau d´Armailhac, der JG 2016 übetrifft noch einmal die Weine der Jahre 2009 / 2010 und 2015. Das ist ein Statement!

 
92 Punkte vom Vinous-Team für den Chateau d Armailhac 2016Antonio Galloni im Januar 2019:

The 2016 d'Armailhac is powerful and dense. just as it was from barrel. Readers will have to give the 2016 at least a few years in bottle. as the tannins are imposing. Dark red plum. licorice. spice. iron. game and scorched earth all give d'Armailhac its distinctive savory flavor profile that is quite appealing. Time in the glass brings out additional layers of nuance that complete the wine nicely.

 
95 Sucklingpunkte für den Chateau d Armailhac 2016 PaulliacVerkostungsbericht vom 03. Februar 2019:

This is a really driven d’Armailhac showing blackcurrants and fruit tea with hints of bark on the nose and palate. Full-bodied. very firm and structured with a long and powerful finish. Direct and linear. Try after 2023.
 
64,50 EUR
86,00 EUR pro l
Telmo Rodriguez Altos Lanzaga 2012 Rioja
95
94
 BIO 
 
94 Sucklingpunkte für den94 Punkte James Suckling - 01. Dezember 2016

Aromas of crushed dark fruits with hints of pine needles and underbrush. Full and powerful palate underlying a sense of elegance. Polished tannins. Made from old head-pruned vines in the village of Lanciego in Rioja. Not as great as the 2010 but clearly outstanding. Drink now but better in 2018.


 
95 Puntke vom Wine Advocate für den95 Parker Punkte - 31. August 2016 Luiz Gutierrez

There is an extra degree of elegance, precision and focus in the 2012 Altos de Lanzaga compared with the regular Lanzaga from that same year. It is produced from four small plots of over 70-year-old vines at 500-600 meters altitude, planted on very poor soils that are biodynamically farmed. It fermented in 3.000-kilo oak vats for 20 days with indigenous yeasts and matured in 1.500-liter oak foudres and 225-liter barriques for some 18 months. The nose might be a little reticent at first, quite subtle, serious, balanced, a little backward. There is great balance, very fine tannins and very good freshness. This wine is very tasty, combining elegance and power. This is a very good vintage of Altos, with enough stuffing and balance to age magnificently in bottle. 2.500 bottles were filled in June 2014.
 
57,00 EUR
76,00 EUR pro l