James Suckling schreibt zum Clos Puy Arnaud 2020 Cotes de Castillon Folgendes:
A firm red with some attractive tannins at this stage, but it lacks a little center palate and depth. Let’s see how it develops. From biodynamically grown grapes.
Das meint die Vinous-Mannschaft um Antonio Galloni zum Clos Puy Arnaud:
The 2020 Clos Puy Arnaud has a light blackberry, raspberry and rose petal nose, plus a hint of elderflower in the background. The oak is nicely integrated, although it needs more vigor. The palate is medium-bodied with a sweet candied entry, bitter red fruit infused with orange peel, modest depth, and a slightly savory/dried blood finish where the Cabernet Franc (25%) makes its presence felt. This should age with style.
Vom Falstaff-Magazin mit 91-93 Punkten bewertet
Tiefdunkles Rubingranat, violette Reflexe, zarte Randaufhellung. Feines Cassis, ein Hauch von kandierten Veilchen, reife Kirschen unterlegt, frische Orangenzesten, einladendes Bukett. saftig, reife Beerenfrucht, frisch strukturiert, reife Tannine, Brombeeren im Abgang, gute Länge, ein facettenreicher Speisenbegleiter aus biody- namischen Anbau.