James Suckling über den Chateau Moulin Haut-Laroque 2019 Fronsac:
6 Jan, 2022 – Aromas of plums, chocolate, dried herbs and baking spices. Crushed stones too. Medium body with fine, precise tannins. Firm and layered. Tight for now. Drink from 2024.
Für den Wine Spectator verköstigte James Molesworth den Chateau Moulin Haut-Laroque 2019 Fronsac:
Dark and winey, with a mix of black currant and blackberry fruit wrapped with dark earth, singed tobacco and cast iron notes. Solidly built from start to finish. Merlot, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon and Malbec. Best from 2024 through 2032. 5,000 cases made, 1,200 cases imported.
Der Chateau Moulin Haut-Laroque 2019 Fronsac am Gaumen der Falstaff-Verköstiger:
Dunkles Rubingranat, violette Reflexe, zarte Ockerrandaufhellung. Attraktive schwarze Beerenfrucht, ein Hauch von Walcholder, tabakige Nuancen, zart nach Velour. Komplex, kraftvoll, Brombeeren, schwarze Kirschen, reife Tannine, mineralisch-salzig im Abgang, bleibt gut haften, etwas Nougat im Nachhall, sicheres Entwicklungspotenzial.