James Suckling über den Chateau La Fleur de Bouard 2019 Lalande de Pomerol:
Sweet-berry aromas with hints of chocolate and hazelnut follow through to a medium body with firm, fine tannins and a juicy, polished and fruity finish. Nicely integrated all the way through. Try after 2024.
Neal Martin (vinous) zum Chateau La Fleur de Bouard 2019 Lalande de Pomerol:
The 2019 La Fleur de Boüard has a vivacious, well-defined bouquet of pure red cherry and wild strawberry scents, a touch of marmalade and iodine emerging with time. The palate is medium-bodied, fleshy and ripe, with supple tannins and a sensual, concentrated yet never overpowering finish. A lovely Lalande de Pomerol.
Der Chateau La Fleur de Bouard 2019 Lalande de Pomerol am Gaumen der Falstaff-Verköstiger:
Dunkles Rubingranat, opaker Kern, violette Reflexe, zarte Randaufhellung. Dezente Edelholzwürze, frische Kirschen, etwas Lakritze, tabakige Nuancen, etwas scheues Bukett. Komplex, elegant, feine Extraktsüße, tragende Tannine, die gut eingebunden sind, angenehme Frische, bleibt haften, mineralisch-salziger Nachhall, ein vielseitiger Speisenbegleiter.