Saint Julien 2018

 
Chateau Gloria 2018 | Chateau du Glana 2018 | Chateau Lalande Borie 2018 | La Croix Ducru Beaucaillou 2018 | Chateau Ducru Beaucaillou 2018 | Chateau Beychevelle 2018 | Chateau Saint Pierre 2018 | Chateau Branaire Ducru 2018 | Chateau Talbot 2018 | Chateau Gruaud Larose 2018 | Chateau Langoa Barton 2018 | Chateau Leoville Barton 2018 | Chateau Leoville Poyferre 2018 | Chateau Leoville Las Cases 2018 | Clos du Marquis 2018 | Chateau Lagrange 2018 |

 
Saint Julien 2018 Weine bei CB Weinhandel
Chateau Gloria 2018 Saint Julien
93-94
93-96
James Suckling bewertet den Chateau Gloria 2018 Saint Julien mit 93-94 Punkten und beschreibt ihn wie folgt: This is a tight and linear red, showing dark berries and blueberries with cedar with flowers. Full-bodied and foursquare. Framed and focused. James Mothels bewertet den Chateau Gloria 2018 Saint Julien mit 93-96 Punkten und beschreibt ihn wie folgt: There's lots here, with raspberry, blackberry, currant and blueberry fruit all playing a role, along with lively briar and licorice snap notes. An apple wood frame keeps the elements in line.—J.M.
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Chateau du Glana 2018 Saint Julien
92-93
James Suckling bewertet den Chateau du Glana 2018 Saint Julien mit 92-93 Punkten und beschreibt ihn wie folgt: Big du Glana this year with a core of ripe fruit and polished, chewy tannins. Full-bodied and layered.
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Chateau Lalande Borie 2018 Saint Julien
92-93
90-93
James Suckling bewertet den Chateau Lalande Borie 2018 Saint Julien mit 92-93 Punkten und beschreibt ihn wie folgt: A red with lots of blackberry and currant aromas and flavors. Full body, firm tannins and a salty finish. Minerally. James Mothels bewertet den Chateau Lalande Borie 2018 Saint Julien mit 90-93 Punkten und beschreibt ihn wie folgt: Juicy and inviting in feel, with blueberry and blackberry compote flavors. Shows a good bolt of singed mesquite through the finish. On the showy side and very tasty.—J.M.
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La Croix Ducru Beaucaillou 2018 Saint Julien
94-95
90-93
James Suckling bewertet den La Croix Ducru Beaucaillou 2018 Saint Julien mit 94-95 Punkten und beschreibt ihn wie folgt: This is so savory and delicious with dark-berry and mushroom character and cedar undertones. Lavender and smoke as well. Full body, firm and silky tannins and a flavorful finish. James Mothels bewertet den La Croix Ducru Beaucaillou 2018 Saint Julien mit 90-93 Punkten und beschreibt ihn wie folgt: The solid core of kirsch and plum sauce flavors is laced with apple wood and graphite notes. Direct and well-built.—J.M.
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Chateau Ducru Beaucaillou 2018 Saint Julien
98-99
96-99
James Suckling bewertet den Chateau Ducru Beaucaillou 2018 Saint Julien mit 98-99 Punkten und beschreibt ihn wie folgt: This is so layered and beautiful with incredible tannin quality. Full-bodied with a caressing texture that reminds me of the finest cashmere. So layered. You want to swallow this. Brings a smile to the face. Wow. So well crafted. James Mothels bewertet den Chateau Ducru Beaucaillou 2018 Saint Julien mit 96-99 Punkten und beschreibt ihn wie folgt: Another rock 'em sock 'em St.-Julien here, brimming with nearly exotic blackberry, plum, blueberry and açaí berry reduction notes, bristling with brambly energy and racing through a graphite-edged finish. Shows gorgeous perfume throughout, despite the fairly obvious level of concentration.—J.M.
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Chateau Beychevelle 2018 Staint Julien
93-94
94-97
James Suckling bewertet den Chateau Beychevelle 2018 Staint Julien mit 93-94 Punkten und beschreibt ihn wie folgt: This is concentrated with a solid core of fruit, yet it’s energetic and driven with plenty of pretty and forceful tannins. Dusty texture. Persistent finish. James Mothels bewertet den Chateau Beychevelle 2018 Staint Julien mit 94-97 Punkten und beschreibt ihn wie folgt: Ripe and concentrated, but very sleek, with a remarkably pure beam of cassis and plum reduction flavors. Sweet spice, violet and apple wood notes are thoroughly embedded throughout. Polished and very long.—J.M.
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Chateau Saint Pierre 2018 Saint Julien
93-94
92-95
James Suckling bewertet den Chateau Saint Pierre 2018 Saint Julien mit 93-94 Punkten und beschreibt ihn wie folgt: A very tight and toned red with blueberry and blackcurrant aromas and flavors. Full-bodied, closed down and very long. Solid. James Mothels bewertet den Chateau Saint Pierre 2018 Saint Julien mit 92-95 Punkten und beschreibt ihn wie folgt: Very fresh and pure, with plum and cassis notes that are vivid and focused. Light graphite and anise accents line the finish. Solid.—J.M.
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Chateau Branaire Ducru 2018 Staint Julien
95-96
94-97
James Suckling bewertet den Chateau Branaire Ducru 2018 Staint Julien mit 95-96 Punkten und beschreibt ihn wie folgt: This is a fantastic Brainaire with deep and dark fruit, such as blackberries and blackcurrants. Lots of raspberries, too. Full-bodied with firm and creamy tannins and a super long finish. We will see if it’s better than 2016, but on its way. James Mothels bewertet den Chateau Branaire Ducru 2018 Staint Julien mit 94-97 Punkten und beschreibt ihn wie folgt: This is well-packed, with blueberry, açaí and blackberry fruit flavors and licorice snap and fruitcake notes. Long and refined despite the copious fruit, showing polish and poise through the finish.—J.M.
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Chateau Talbot 2018 Staint Julien
94-95
93-96
James Suckling bewertet den Chateau Talbot 2018 Staint Julien mit 94-95 Punkten und beschreibt ihn wie folgt: Very attractive core of pretty fruit and polished yet chewy tannins. Medium to full body, integrated tannins and a driven finish. One of the best Talbots in a long time. James Mothels bewertet den Chateau Talbot 2018 Staint Julien mit 93-96 Punkten und beschreibt ihn wie folgt: Shows range, with cassis, blueberry and plum fruit and a nice snap of licorice throughout. Fleshy, but with latent drive on the finish. A concentrated, solid wine.—J.M.
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Chateau Gruaud Larose 2018 Staint Julien
95-96
James Suckling bewertet den Chateau Gruaud Larose 2018 Staint Julien mit 95-96 Punkten und beschreibt ihn wie folgt: This is really generous and rolls off the tongue with ripe and velvety tannins and a fresh undertone. Full-bodied, firm and silky. Extremely long and flavorful. Very complex already. James Mothels bewertet den Chateau Gruaud Larose 2018 Staint Julien mit Punkten und beschreibt ihn wie folgt:
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Chateau Langoa Barton 2018 Saint Julien
93-94
93-96
James Suckling bewertet den Chateau Langoa Barton 2018 Saint Julien mit 93-94 Punkten und beschreibt ihn wie folgt: There’s real freshness to the crushed-raspberry and blueberry character of this young red. Medium-to full-bodied and zingy with energetic tannins. Crisp finish. Lovely purity of fruit to this.
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Chateau Leoville Barton 2018 Saint Julien
95-96
96-99
James Suckling bewertet den Chateau Leoville Barton 2018 Saint Julien mit 95-96 Punkten und beschreibt ihn wie folgt: This is very structured and powerful with lots of blueberry and blackcurrant character. Full-bodied and muscular with so much intensity and density. Extremely muscular. Yet, it’s agile. James Mothels bewertet den Chateau Leoville Barton 2018 Saint Julien mit 96-99 Punkten und beschreibt ihn wie folgt: A stunner, showing a great degree of purity, with long flavors of cassis, plum and blackberry preserves, seamlessly integrated with the graphite structure. A very vivid, defined, precise wine.—J.M.
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Chateau Leoville Poyferre 2018 Staint Julien
97-98
95-98
James Suckling bewertet den Chateau Leoville Poyferre 2018 Staint Julien mit 97-98 Punkten und beschreibt ihn wie folgt: This is so powerful and dense with amazing tannin quality that reminds me of dense clouds, because they are agile and light. Multilayered. Extremely long, too. Punchy! One of the best wines I have ever had from here. James Mothels bewertet den Chateau Leoville Poyferre 2018 Staint Julien mit 95-98 Punkten und beschreibt ihn wie folgt: This is brimming with plum, blackberry and blueberry reduction flavors, backed by grippy, energetic bramble, licorice and apple wood notes. Chockablock with stuff but defined and balanced. A no-brainer for the cellar.—J.M.
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Chateau Leoville Las Cases 2018 Saint Julien
99-100
97-100
James Suckling bewertet den Chateau Leoville Las Cases 2018 Saint Julien mit 99-100 Punkten und beschreibt ihn wie folgt: OMG. This shows amazing depth of fruit and density. Full-bodied and so layered with incredible fruit and power. Blackberries. Blueberries. Violets. Hints of dried flowers. Fantastic fruit and tannins, yet agile and energetic. The château says 2016 plus, plus. James Mothels bewertet den Chateau Leoville Las Cases 2018 Saint Julien mit 97-100 Punkten und beschreibt ihn wie folgt: This is backward and dense, with thickly layered plum, blackberry, fig and blueberry reduction flavors wrapped liberally in warm ganache and melted licorice notes. A long echo of smoldering charcoal emerges at the very end. There's a lot to resolve here as the rich and austere sides are still melding, but the extra amplitude doesn't distort anything; it just all goes to 11.—J.M.
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Clos du Marquis 2018 Saint Julien
94-95
92-95
James Suckling bewertet den Clos du Marquis 2018 Saint Julien mit 94-95 Punkten und beschreibt ihn wie folgt: The purple-fruit and black-olive character with violet undertones is wonderful here. Full-bodied, yet reserved and intense. Finesse. Graphite and minerality. Layered. James Mothels bewertet den Clos du Marquis 2018 Saint Julien mit 92-95 Punkten und beschreibt ihn wie folgt: Warm and fleshy in feel, with steeped plum and boysenberry flavors. Light ganache and licorice notes underscore the finish. Slightly brooding in feel today, but retains a healthy core of fruit.—J.M.
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Chateau Lagrange 2018 Saint Julien
93-94
93-96
James Suckling bewertet den Chateau Lagrange 2018 Saint Julien mit 93-94 Punkten und beschreibt ihn wie folgt: This is a very velvety-textured Lagrange with blackberry and purple-fruit character. Lavender and black-tea undertones. Full body. Long and caressing. James Mothels bewertet den Chateau Lagrange 2018 Saint Julien mit 93-96 Punkten und beschreibt ihn wie folgt: The intense cassis and blackberry fruit is studded with graphite and licorice snap notes. Vivid from start to finish. Grippy but energetic.—J.M.
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