Christian Balog beschreibt den Wein wie folgt:
Haut Brisson 2021 Saint Emilion
Dunkle fruchtige Nase mit reifen dunklen Beeren etwas Schokotouch, die Würze vom Holz ist sehr schön wahrzunehmen. Im Mund mit gewisser Auftaktsüsse, recht kraftvoll und straff. 90-92+ Punkte
William Kelley im April 2022:
Aromas of sweet cherries, berry preserves and Black Forest cake, framed by a lavish application of creamy new oak, introduce the 2021 Fombrauge, a medium to full-bodied, broad and textural wine that's supple and fleshy, with a rich core of sweet fruit and lively balancing acids. As usual, this is a generous, front-loaded, somewhat confectionary Saint-Émilion from Bernard Magrez, though it's well made in its style.
James Suckling im Mai 2022:
Tiny production here, because of frost in May, but the wine came out nice and clean, with pretty balance and mouth-feel and plenty of dark fruit and spices. Slightly dry on the finish now, but should come around nicely with the elevage.
Für Antonio Galloni
ist es ein Wein, bei dem es schwer sein wird zu widerstehen und der schön von Beginn an zu geniessen sein wird.